Alliance Optikk・Ur Raufoss

 

Vi hos Alliance Optikk ønsker å gi deg det mest optimale syn på alle avstander og i alle situasjoner. Derfor er vi opptatt av å ta best mulig vare på øye helsen din gjennom hele livet og løse syns-utfordringene dine på den mest individuelle og optimale måte.

Vi har et av markedets bredeste sortiment på briller og solbriller og tilbyr komplett brille fra kr. 1290,- Vi ligger selv med et stort lager av brilleglass og kan derfor som eneste optiker i  Gjøvik og Toten distriktet tilby briller på dagen !

For å hjelpe deg best mulig tar vi oss god tid ved synsundersøkelsen. Vi tar blant annet netthinnebilde, samt flere unike målinger av øynene dine for å følge opp din øye-helse, og presenterer deg for de løsningene som passer best til din livsstil og ditt bevegelsesmønster.

Helt eksklusivt kan vi presentere det nye Drive Safe brilleglasset fra Carl Zeiss som er spesialdesignet til bilkjøring og som kan gi deg et skarpere syn og dermed mer trygghet i trafikken.
Vi kan i tillegg demonstrere de ulike løsningene for deg FØR du kjøper ved hjelp av den nye VR-teknologien.

Som kunde hos oss tilbyr vi deg 30-60 dagers gebyrfri faktura og/eller opptil 24 måneders delbetaling på ditt brillekjøp.

Vi er en fag-drevet urmakerforretning  som selger kvalitets klokker samt utfører reparasjoner og vedlikehold på både armbåndsur og veggur. Batteriservice får du fra kr. 150,- og utføres gjerne mens du venter. Har du et vanntett ur utfører vi også tetthetservice med tetthetskontroll i trykktester/trykkammer.

Vi er godkjent for å rengjøre og ser-visere høreapparater. Vi forhandler batteri, renseutstyr og reservedeler til apparatene. Vi forhandler i tillegg en rekke effektive og enkle produkter til folk med hørsels-utfordringer, som kan forenkle hverdagen.

Vi gleder oss til å gi Deg en helt ny opplevelse på verden!

Velkommen inn!

Jeg heter Karianne Hubred og er daglig leder hos Alliance Optikk-Ur Raufoss. Jeg er brillestylist og har mange års erfaring med valg av brilleinnfatning. Jeg er opptatt av brillemote samt å finne den brilleinnfatningen som vil passe best til Deg og din livs stil

Jeg er også utdannet i service, vedlikehold og salg av hørselhjelpemidler og hjelper Deg gjerne med dette.

 

Du finner meg i butikken de fleste hverdager.

Gikk sykmeldt nesten et år grunnet feil briller, sliter du med uklart syn, hode/nakke smerter, svimmelhet, bestill en synsundersøkelse så kanskje kan jeg vi hjelpe deg også.

 

 

Vi introduserer nå Greenline komplett brille pakke! Kom inn os se vårt utvalg av kvalitets briller og solbriller til svært hyggelige priser!


© 2018 Alliance Optikk・Ur Raufoss    |    Allianceoptikk.no