Alliance Optikk・Ur Raufoss Alliance Optikk・Ur Raufoss
Meny

Kampanje til 1. mai

HALV PRIS PÅ PROGRESSIVE BRILLEGLASS

Gjelder ved kjøp av komplett brille.

 

Lettere tilvenning

De nyeste progressive glassene er lettere å venne seg til, med større synsfelt både når du går og når du leser. Med de beste progressive brilleglassene får du skarpt og uanstrengt syn på næravstand, på lang avstand og på alle avstander imellom. Mindre hodebevegelser for å finne de riktige punktene ved å vri på hodet, gir mindre belastning på nakke og skuldre.

Kom innom oss og opplev uforstyrret og klart syn med nye briller du også!

 

Presbyopi – alderslangsynthet

Alle mennesker får en aldersrelatert synsforandring før eller senere i livet som heter presbyopi. Øynene våre blir helt enkelt eldre og mister sin elastisitet. Resultatet er at du får problemer med å se klart på nært hold, mens du ser bra på langt hold. Presbyopi kan korrigeres med progressive brilleglass eller multifokale kontaktlinser

 

 

Øyet kan avsløre skjulte sykdommer

Mange personer kan gå rundt med en sykdom uten å vite det. – Det kan være ganske mange som ikke vet at de har en sykdom når de kommer innom oss for å få briller. Det er mange sykdommer som kan avspeile seg på en netthinne, som blant annet diabetes, høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdom, sier Roy Hubred hos Alliance Optikk på Raufoss.

Optikerforretningen samarbeider nå med spesialister som på bakgrunn av bilder de får oversendt kan se om noe er galt. – Vi sender bildene av netthinnen elektronisk til en øyelege og får svar cirka innen en uke. Vi tar da kontakt med kunden hvis det er noe, sier Hubred. Med telemedisin kan man distribuere høyspesialisert medisinsk kompetanse over hele Norge, men innen øyelegetje-nester har det ikke vært et slikt tilbud før nå.

Digitaloftalmologi AS er Norges første telemedisinske virksomhet som tilbyr dette innenfor øyefaget. Øyeundersøkelser utføres med digital teknologi. Informasjon og høyoppløste digitale bilder kan enkelt overføres elektronisk for vurdering av spesialist og det sendes deretter en medisinsk rapport elektronisk tilbake. – Man avlaster også de ellers lange ventelistene hos øyele-gene, enkelte pasienter kommer raskere til behandling og kan henvises direkte til sykehuset, sier Hubred.

// Hør innslaget om øyelegevurdering fra Radio Toten her.

// Les artikkelen i Totens Blad her.

Vi hos Alliance Optikk ønsker å gi deg det mest optimale syn på alle avstander og i alle situasjoner. Derfor er vi opptatt av å ta best mulig vare på øye helsen din gjennom hele livet og løse syns-utfordringene dine på den mest individuelle og optimale måte.

Vi har et av markedets bredeste sortiment på briller og solbriller og tilbyr komplett brille fra kr. 1290,- Vi ligger selv med et stort lager av brilleglass og kan derfor som eneste optiker i  Gjøvik og Toten distriktet tilby briller på dagen !

For å hjelpe deg best mulig tar vi oss god tid ved synsundersøkelsen. Vi tar blant annet netthinnebilde, samt flere unike målinger av øynene dine for å følge opp din øye-helse, og presenterer deg for de løsningene som passer best til din livsstil og ditt bevegelsesmønster.

Helt eksklusivt kan vi presentere det nye Drive Safe brilleglasset fra Carl Zeiss som er spesialdesignet til bilkjøring og som kan gi deg et skarpere syn og dermed mer trygghet i trafikken.
Vi kan i tillegg demonstrere de ulike løsningene for deg FØR du kjøper ved hjelp av den nye VR-teknologien.

Som kunde hos oss tilbyr vi deg 30-60 dagers gebyrfri faktura og/eller opptil 24 måneders delbetaling på ditt brillekjøp.

Vi er en fag-drevet urmakerforretning  som selger kvalitets klokker samt utfører reparasjoner og vedlikehold på både armbåndsur og veggur. Batteriservice får du fra kr. 150,- og utføres gjerne mens du venter. Har du et vanntett ur utfører vi også tetthetservice med tetthetskontroll i trykktester/trykkammer.

Vi er godkjent for å rengjøre og ser-visere høreapparater. Vi forhandler batteri, renseutstyr og reservedeler til apparatene. Vi forhandler i tillegg en rekke effektive og enkle produkter til folk med hørsels-utfordringer, som kan forenkle hverdagen.

Vi gleder oss til å gi Deg en helt ny opplevelse på verden!

Velkommen inn!

Jeg heter Karianne Hubred og er daglig leder hos Alliance Optikk-Ur Raufoss. Jeg er brillestylist og har mange års erfaring med valg av brilleinnfatning. Jeg er opptatt av brillemote samt å finne den brilleinnfatningen som vil passe best til Deg og din livs stil

Jeg er også utdannet i service, vedlikehold og salg av hørselhjelpemidler og hjelper Deg gjerne med dette.

 

Du finner meg i butikken de fleste hverdager.

Gikk sykmeldt nesten et år grunnet feil briller, sliter du med uklart syn, hode/nakke smerter, svimmelhet, bestill en synsundersøkelse så kanskje kan jeg vi hjelpe deg også.

 

 

Vi introduserer nå Greenline komplett brillepakke! Kom inn os se vårt utvalg av kvalitets briller og solbriller til svært hyggelige priser!

.