Alliance Optikk・Ur Raufoss
Meny

Alliance Optikk・Ur Raufoss

Skogligården, Storgata 43

2830   Raufoss

  61 19 11 96

  raufoss@alliancenorge.no

Åpningstider

Mandag til Fredag: 10:00 - 16:00
Eller etter avtale: ring 611 91 196

Stengt fra 8 - 13. juli pga ferieavvikling.


Vi holder til i store, lyse lokaler i Skogligården, sentralt på Raufoss.

Vi hos Alliance Optikk ønsker å gi deg det mest optimale syn på alle avstander og i alle situasjoner. Derfor er vi opptatt av å ta best mulig vare på øye helsen din gjennom hele livet og løse syns-utfordringene dine på den mest individuelle og optimale måte.

Vi har et av markedets bredeste sortiment på briller og solbriller og tilbyr komplett brille fra kr. 1290,- Vi ligger selv med et stort lager av brilleglass og kan derfor som eneste optiker i Gjøvik og Toten distriktet tilby briller på dagen !

For å hjelpe deg best mulig tar vi oss god tid ved synsundersøkelsen. Vi tar blant annet netthinnebilde, samt flere unike målinger av øynene dine for å følge opp din øye-helse, og presenterer deg for de løsningene som passer best til din livsstil og ditt bevegelsesmønster.

Helt eksklusivt kan vi presentere det nye Drive Safe brilleglasset fra Carl Zeiss som er spesialdesignet til bilkjøring og som kan gi deg et skarpere syn og dermed mer trygghet i trafikken.
Vi kan i tillegg demonstrere de ulike løsningene for deg FØR du kjøper ved hjelp av den nye VR-teknologien.

Som kunde hos oss tilbyr vi deg 30-60 dagers gebyrfri faktura og/eller opptil 24 måneders delbetaling på ditt brillekjøp.

Vi er en fag-drevet urmakerforretning som selger kvalitets klokker samt utfører reparasjoner og vedlikehold på både armbåndsur og veggur. Batteriservice får du fra kr. 150,- og utføres gjerne mens du venter. Har du et vanntett ur utfører vi også tetthetservice med tetthetskontroll i trykktester/trykkammer.

Vi er godkjent for å rengjøre og ser-visere høreapparater. Vi forhandler batteri, renseutstyr og reservedeler til apparatene. Vi forhandler i tillegg en rekke effektive og enkle produkter til folk med hørsels-utfordringer, som kan forenkle hverdagen.

Vi gleder oss til å gi Deg en helt ny opplevelse på verden!

Velkommen inn!

IMG_0609[1]